Göltaş A.Ş. ve Orma A.Ş. – Kısmi Zamanlı Öğrenci Alımı İlanı

Süleyman Demirel Üniversitesi bünyesinde eğitim öğretime dahil olan öğrencilerin ve mezunların; yetkinlik ve donanım özelliklerine göre GÖLTAŞ A.Ş. ve ORMA A.Ş.’nin talebi doğrultusunda tecrübe edinmelerini sağlayacak kısmi zamanlı çalışma imkanı sunmayı amaçlayan protokol kapsamında, 01/11/2019 - 31/05/2020 tarihleri arasında haftada 2 gün çalıştırılacak olan öğrenci sayıları, bölümler ve çalışılacak birimlere ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır.

Başvuru yapmak isteyen lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerimizin 04/10/2019 tarihi mesai bitimine kadar Europass sitesinde hazırladıkları fotoğraflı özgeçmişlerini, (genel not ortalaması ve transkript yer alacak şekilde) poşet dosya içinde SDÜ Kariyer Merkezi'ne teslim etmeleri gerekmektedir.

BAŞVURU ŞARTLARI:

SDÜ bünyesinde  lisans 4. sınıf veya yüksek lisans veya doktora öğrencisi olarak (ilana çıkılan bölümlerde) öğrenime devam ediyor olmak,

Genel not ortalaması 2,00 ve üzeri olmak.

Ücret ve diğer sosyal haklar konusunda detaylı bilgilendirmeyi ek olarak firma mülakat sırasında yapacaktır.

FİRMA
BİRİM
ÖĞRENCİ SAYISI
BÖLÜM
İŞ KONUSU
Finansman
İktisat
Havale ve Çek girişi, Teminat mektubu girişi, Bankaların ekstre girişleri.
Planlama
Endüstri Mühendisliği
Malzeme oluşturma, (MKYL, Kağıt, YL) - SAP sisteminde, Üretim Siparişi oluşturma,(MKYL, YL) - SAP sisteminde, Açık üretim siparişlerinin günlük kontrollü ve güncel planda yer almayanların kapatılması, Günlük Üretim ve barkod miktarlarının kontrolü, (MKYL ve YL Operatörler tarafından tutulan üretim kayıtları ile SAP üretim kayıtlarını günlük karşılaştırmak), Ürün ağaçlarının gözden geçirilmesi (MKYL, YL), Dilme raporu oluşturulması, Birim içinde hazırladığımız raporlara yardımcı olmak.
Kalite
Orman Endüstri Mühendisliği veya
Kimya Mühendisliği
Deney Laboratuvarında tüm işlere destek
MKYL ve Emprenye
Orman Endüstri Mühendisliği

İnşaat Bakım
İnşaat Mühendisliği
Proje, metraj ve keşif hazırlıklarını yapmak üzere
Sevkiyat Atölyesi
Malzeme ambarına destek
Mekanik Bakım
Makine Mühendisliği
Raporların kayıt altına alınması ve planlı bakım hazırlık çalışmalarına katılım
Satınalma
SAP operasyon işleri
İnsan Kaynakları
Endüstri Mühendisliği
İş tanımlarının revize çalışmalarına katılmak, Etüd çalışmalarına katılmak, Raporlamalara destek olmak, Alınacak eğitimler için araştırma yapmak, SAP sistemine yıllık izinleri kaydetmeye destek olmak, Arşiv çalışmasına destek olmak.
Yatırımlar
Makine Mühendisliği
AutoCAD çizimi, Mevcut teknik resimhanenin kayıtlarının ve projelerinin dijital ortama aktarılması.
Bilgi Sistemleri
Endüstri Mühendisliği
SAP ile ilgili dökümantasyonları yapmak, Ünitelerden gelen IT ile ilgili taleplerin IT Servis Masası Yazılımına kaydı, takibi, raporlamasını yapmak, Ünitelerde bilgisayar ile yapılan işlerin etüd ederek raporlamak, 2020 yılında yeniden devreye alınması  planlanan SAP-PM:Bakım Planlama Modülü (İşletme deki İŞ Emirleri Takip Sistemi) ile ilgili projede verilecek görevleri yerine getirmek.
Bilgi Sistemleri
Bilgisayar Mühendisliği
SAP – ABAP Kodlamasını öğrenmek ve ABAP işlerine yardımcı olmak, Göstereceği performansa göre buna ilaveten SAP Modülleri ile ilgili konuların içine de dahil edilebilir. (Malzeme Yönetimi Raporlama Sistemi vb.)
Elektrik Bakım
Elektrik - Elektronik Mühendisliği

Mekanik Bakım

Satınalma