Etkili İletişim ve Uyum Yönetimi Eğitimi Gerçekleştirildi

Süleyman Demirel Üniversitesi Kariyer Planlama ve Mezunlarla İletişim Merkezi tarafından NLP Uzmanı Tuğba Erdoğan’ın katılımıyla “Etkili İletişim ve Uyum Yönetimi” konulu bir eğitim düzenlendi.

Hukuk Fakültesi Konferans Salonunda verilen eğitimde NLP Uzmanı Tuğba Erdoğan, iletişimin nasıl daha etkili bir hale getirilebileceğine dikkati çekti. Erdoğan, “İletişimin daha etkili ve güçlü olmasının ilk basamağı kendimizle iletişimdir. Kendimiz ile olan iletişimimiz ne kadar iyi olursa diğer insanlarla iletişimimiz o kadar güçlü olur.” dedi.

Bedenimizin verdiği uyarılara dikkat etmemiz gerektiğini vurgulayan Erdoğan, şunları kaydetti: “İnsanın kendisine yaptığı en büyük iyilik, vücuduna yapacağı iyiliktir. Bedenin sorunlarına cevap vermek, zihnin temizlenmesinde büyük paya sahiptir. Temiz bir zihin ise etkili iletişime zemin oluşturur. İlk olarak kendimiz ile iletişim kurmalıyız, empati yapmalıyız, iyi bir dinleyici olmalı ve içerisinde bulunduğumuz çevreyi iyi tanımalıyız.”

Yayın Tarihi: 19/04/2019