İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde "Yurt Dışı Hareketlilik Programları ve Yabancı Dil Eğitimi" Etkinliği Gerçekleştirildi

“Kariyer Planlama Söyleşileri” kapsamında İktisadi ve İdari Bilimler Konferans Salonu'nda düzenlediğimiz etkinlikte “Yurt Dışı Hareketlilik Programları ve Yabancı Dil Eğitimi” ele alındı.

Etkinliğin açış konuşmasını yapan Kariyer Planlama ve Mezunlarla İletişim Uygulama Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ahmet Yıldırım, öğrencilere yönelik düzenledikleri seminerde yurt dışı kariyer fırsatları ve imkanlarının detaylı bir şekilde anlatılacağını ifade ederek öğrencilerin kariyer planlamalarına ışık tutan, verimli bir etkinlik olmasını dilediğini belirtti. Daha sonra program kapsamında yurt dışında eğitim almak isteyen öğrencilere, yaz, dil okulları, lisans ve yüksek lisans programları, yurt dışı eğitim ve araştırma bursları, sertifika, kültürel değişim programları hakkında bilgi verildi. Öğrenciler, yurt dışındaki üniversitelerinde tam burslu olarak yüksek lisans ve doktora yapmak için yapılması gerekenleri de öğrenme fırsatı buldu.

Yayın Tarihi: 02/11/2023
Okunma Sayısı: 100