III. Mezun Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

Mezunlarımız ve diğer paydaşlarımız ile iş birliğinin sağlanması, ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla kurulan Süleyman Demirel Üniversitesi Mezun Danışma Kurulu’nun 2021 yılındaki ilk toplantısı yapıldı.

Kamu ve özel sektörün farklı alanlarında istihdam süreçlerinde görev yapan mezunlarımızın katılım gösterdiği, çevrim içi şekilde gerçekleştirilen toplantıda, 1976-1982 tarihleri arasında Isparta Devlet Mimarlık ve Mühendislik Akademisi'nde (IDMMA) eğitim-öğretim gören ve Mezun Danışma Kurulu’nun ilk dönemlerinde başkanlık görevini yürüten İnşaat Mühendisi Yusuf Güneş, toplantıya katılanların oy birliği ile yeniden başkanlığa seçildi.

Kurul üyeleri, üniversite öğrencilerinin gelecekteki çalışma hayatlarında başarılı olmak için gerekli olan yetkinlikler hakkında genel bir fikir alışverişinde bulundular ve daha sonra mentorluğun bu açıdan önemi üzerinde durdular. Süleyman Demirel Üniversitesi mezunlarının sektör deneyimlerini ortak kariyer hedefi olan öğrenciler ile paylaşacağı, böylece öğrencilere kariyer planlamalarında farklı bir deneyim kazandırılmasının amaçlandığı “SDÜ Mentorluk Projesi”nin detayları konuşuldu ve bu konuda ortak çalışmaların yapılabileceği gündeme getirildi.

Yayın Tarihi: 05/11/2021
Okunma Sayısı: 2970