SDÜ “10. İş Fikri Yarışması”ndan İki Ödülle Döndü

Antalya Sanayici ve İş Adamları Derneği (ANSİAD) tarafından bu yıl 10’uncusu düzenlenen “Girişimcilik Günleri” kapsamında düzenlenen “10. İş Fikri Yarışması” sonuçlandı. Bu yıl "Koru, Dönüştür ve Uyum Sağla" mottosuyla iklim değişikliği ve sürdürülebilir çevre başlığında düzenlenen ve Batı Akdeniz Bölgesi'ndeki üniversite öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen yarışmada üniversitemiz iki birincilik ödülünün sahibi oldu.

Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencileri İsmail Elibol ve Kevser Kanaaltı'nın geliştirdikleri "TakBiŞar" isimli proje, “Ön lisans ve Lisans” kategorisinde 1.lik ödülüne layık görüldü.

Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencileri Emre Uygun, Münevver Yıldız, Elif Ceren Yıldırım ve Murat Onur Yıldırım tarafından hazırlanan "Depat" isimli proje ise "Yüksek Lisans ve Doktora" kategorisinde 1.lik ödülüne layık görüldü.

Yayın Tarihi: 15/12/2022