Kariyer Temsilcileri Toplantısı Gerçekleştirildi

Süleyman Demirel Üniversitesi Kariyer Planlama ve Mezunlarla İletişim Merkezi, üniversitemiz kariyer temsilcileri ile bir araya geldi. 
 
Kariyer Planlama ve Mezunlarla İletişim Merkezince Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıya, üniversitemizin birimlerinde görev yapan kariyer temsilcileri katıldı. Etkinliğin açış konuşmasını yapan Kariyer Planlama ve Mezunlarla İletişim Merkez Müdürü Doç. Dr. Ahmet Yıldırım, “Merkez olarak mezunlarımızla organik bir bağ kurmanın yanı sıra öğrencilerimizin daha iyi bir kariyer planlaması yaparken yanlarında olmak ve gerekli olan tüm desteği vermek için çalışıyoruz.” dedi. 

Öğrencilere “CV hazırlama”, “mülakat teknikleri” konusunda da destek olduklarını dile getiren Doç. Dr. Yıldırım, firmaların taleplerini değerlendirdiklerini ve öğrencileri iş dünyasının ihtiyaçları doğrultusunda hazırladıklarını söyledi. Toplantı kapsamında kariyer temsilcileri ile fikir alışverişinde bulunularak yeni eğitim öğretim döneminde yapılacak çalışmalar da ele alındı.

Yayın Tarihi: 24/10/2023
Okunma Sayısı: 223