CBİKO Tarafından Organize Edilen İstanbul HR Forum’a Katıldık

İlki geçen yıl, 26 ülkeden 3.000'den fazla profesyonelin katılımı ve “Yeni Yüzyılın Yetenek Üssü” teması ile Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından düzenlenen İstanbul İnsan Kaynakları Forumu’nun ikincisi, 15 Aralık tarihinde İstanbul Kongre Merkezi’nde “Toplum 5.0” teması ile gerçekleştirildi. Forumda kamu kurumları, özel sektör kuruluşları, yerel yönetimler, yükseköğretim kurumlarının insan kaynakları profesyonelleri ve uluslararası çatı kuruluşların temsilcileri bir araya geldi. 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Cevdet YILMAZ’ın açılış konuşmasını yaptığı ve Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Sayın Doç. Dr. Salim ATAY’ın Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin 2022 ve 2023 yıllarında yaptığı çalışmaları paylaştığı Forumda; “Savunma Sanayii'nde Yetenek Yönetimi”, “Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı - Toplum 5.0 Perspektifi İle Teknoloji”, “Global Turks Par Excellence: Yeni Yüzyılda Global Türkler”, “İkiz Dönüşümde İnsan Odaklı Organizasyonlar”, “İnsan Merkezli Toplum İçin Akıllı Şehirler, “Türkiye Belediyeler Birliği Ve Yerel Yönetimler: Ulusal Staj Programı Çalıştayı”, “Erken Dönem Kariyer Rehberliği” gibi farklı oturumlarda “Toplum 5.0” ana temasına bağlı olarak insan kaynakları yönetimi alanındaki gelişmeler ve sektörel deneyimler katılımcılarla paylaşıldı. 

Süleyman Demirel Üniversitesi’ni temsilen İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Pınar GÖKTAŞ ile Kariyer Planlama ve Mezunlarla İletişim Uygulama ve Araştırma Merkezi Kurumsal İletişim ve İşveren İlişkileri sorumlusu Öğr. Gör. Dr. Ahmet ELNUR, foruma katılım sağladılar.

 

Yayın Tarihi: 27/12/2023
Okunma Sayısı: 183