21 Ağustos 2018 Salı

Staj Konusu: E-ticaret sektörü, internet mağazacılığı, dijital pazarlama

Staj Süresi: 15 Haziran - 15 Eylül 2018

Destek Paketi: Konaklama Giderleri

Staj Programı Sana Neler Kazandıracak?
- Polonya, Rusya, Brezilya, Almanya, Çek Cumhuriyeti, İspanya, Hindistan, Avustralya ve Türkiye olmak üzere 9 farklı ülkede faaliyet gösteren global vizyona sahip bir şirkette işlerin nasıl yürüdüğünü görüp deneyim kazanacaksın. Alerabat Türkiye ekibinin desteğiyle Türkiye e-ticaret sektörü hakkında temel bilgiler edinip içerik üretiminde bize katkıda bulunabileceksin.

- Eğer kendini gösterip fikirlerinle bize ilham olmayı başarırsan ilerleyen dönemlerde beklenmedik iş teklifleri alabileceksin.

Değerlendirme Koşulları
- Başvuru dili İngilizcedir.

-İngilizceyi akıcı şekilde konuşmanın seni bir adım öne çıkartacağını unutma. Ayrıca İngilizce dışında Lehçe biliyorsan bu da senin için büyük bir avantaj.

- Programa sadece üniversite öğrencileri başvurabilir.

- Dijital Pazarlama, internet mağazacılığı, reklam ve gazetecilik konularına ilgi duyman bizim için önemli. Eğer bu alanda eğitim görüyorsan değerlendirmede artı puan kazanacaksın.

Sonuçlar Ne Zaman Duyurulacak?
Başvuruların tümü HR ekibimiz tarafından detaylı şekilde değerlendirildikten sonra sonuç hakkında 5 Haziran 2018'de saat 14:00'da genel duyuru yapılacaktır.

Sonuçlar:5 Haziran 2018'de saat 14:00'de açıklanacaktır.