TRT Yetenek 2021 Başvuruları Devam Ediyor

TRT Yetenek, TRT’nin yeni mezunlara ve iş hayatının başında olan gençlere yönelik istihdam programı! Bu program ile yayıncılığın enerjik, eğlenceli ve hızla gelişen dünyasının kapılarını aralarken, işin ustaları ile çalışma fırsatı yakalayabilirsin. TRT Yetenek 2021'de 7 ayrı alanda istihdam edilmek üzere 200 yeteneğin işe alınması hedefleniyor.

Bölüm fark etmeksizin üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren fakültelerinden mezunsan veya 2021 yılı içerisinde lisans mezuniyet belgeni teslim edebileceksen,
İlk lisans mezuniyet tarihin 01.01.2018 ve sonrasıysa,
01.01.1995 yılı ve sonrasında doğduysan,
İngilizce dil becerine güveniyorsan,
Medya sektöründe kariyer yapmayı hedefliyorsan,
Yetenek Sende İşin TRT'de.

TV ve Radyo İçerik, TV ve Radyo Teknik Fonksiyonlar, Bilgi Teknolojileri, Pazarlama Stratejisi, Dijital Strateji, Kurumsal Fonksiyonlar, Dijital İçerik olmak üzere 7 farklı alanda 200 yeteneğe iş imkânı sağlanacak programda sen de yerini al!

Yayın Tarihi: 05/03/2021