SDÜ Artık TOEIC’in Güvenli Test Merkezi

ETSGLOBAL Türkiye Distribütörü Global Testing ile imzalanan protokol kapsamında Süleyman Demirel Üniversitesi, halka açık yılda 24 adet sınavın yapılacağı “Güvenli Test Merkezi” olarak yetkilendirildi. 

Saygın üniversitelerin İngilizce programlarına kabul edilmek isteyenler, mezuniyet sonrası global ölçekli kuruluşlarda iş imkanı bulmak isteyenler ve bu süreçlerde, öne çıkarak doğrulanabilir puanın gerekli olduğu üst düzey kurumlara kabul edilmek isteyenler için dünyada en çok kabul gören sınavlardan biri olan TOEIC®  LR (Dinleme + Okuma) İngilizce yeterlilik belgesini sağlamak artık Isparta’da mümkün. Dünyada yaklaşık 160 ülkede, 14.000 kurum TOEIC®  sınavını tanımakta, ayrıca her yıl 7 milyon kişi bu sınava girmektedir.

isparta.globaltesting.com sınav kayıt ara yüzünden sınav kaydı gerçekleştiren Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencilerine ve personeline güncel test fiyatları üzerinden %10 indirim uygulanacaktır. Ayrıca başlatılan yeni bir kampanya ile Süleyman Demirel Üniversitesi İngilizce Hazırlık ve 4.sınıf öğrencisi olduğunu belgeleyen ve kurum tarafından onaylanan adaylara TOEIC® LR testleri 89€ + KDV yerine 49€ + KDV olarak uygulanacaktır.

Süleyman Demirel Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu binasında uygulanacak olan TOEIC sınav türleri:

TOEIC L&R: TOEIC Dinleme ve Okuma

TOEIC S: TOEIC Konuşma

TOEIC S&W: TOEIC Konuşma ve Yazma

TFI:  TOEIC Fransızca

WiDaF:  İş Almancası

Yayın Tarihi: 11/04/2019
Okunma Sayısı: 1175