ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi'nde "Re-Shaping Career Planning: Bridging Gaps" adlı uluslararası bir konferans düzenlenmiştir.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nin destekleriyle, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) tarafından 24-26 Haziran 2024 tarihlerinde ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi'nde "Re-Shaping
Career Planning: Bridging Gaps" adlı uluslararası bir konferans düzenlenmiştir.

Konferansta, yurtdışındaki üniversite kariyer merkezlerinin iyi uygulama örnekleri ilgili üniversitelerin yetkilileri tarafından paylaşılmış olup Kariyer merkezlerinin kurumsal ilişkilerini geliştirme,
yeni nesil iş arama stratejileri, mülakat teknikleri ve kariyer gelişimi hakkında oturumlar düzenmiştir.

Bahse konu etkinliğe Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol ÖZVAR ve Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim ATAY başta olmak üzere  Amerika Birleşik Devletleri, Avrupa ve Türk Devletleri'nde görev yapan üniversite kariyer merkezi yöneticileri, ilgili akademisyenler ve uygulamacılar katılım göstermiş olup Ayrıca ODTÜ Kariyer Merkezi ofisi tarafından "Erken Dönem Kariyer Destek Modeli " çalıştayı gerçekleştirilmiştir.

Yayın Tarihi: 27/06/2024