LC Waikiki Kariyer Fırsatları Etkinliği Gerçekleştirildi

LCW İşe Alım Uzman Yardımcısı Ceren Temiz, "LC Waikiki Kariyer Fırsatları” etkinliği kapsamında öğrencilerle buluştu.

Mühendislik Fakültesi Aziz Ertunç Amfisinde gerçekleştirilen etkinlikte Temiz, LC Waikiki’nin 45 bin çalışan ile bireylerin bütçe ve tarzına uygun kıyafetler ürettiğini; 2023 yılında Avrupa’daki en başarılı üç giyim perakendecisinden biri olmayı vizyon edindiğini söyledi. Sadece ciro bazlı çalışmadıklarını ifade eden Temiz, “çalışan bağlılığı”, “sosyal sorumluluk”, “müşteri memnuniyeti” ve “tedarikçi güveni” kriterlerini benimsediklerini belirtti.

Firmanın yetkinliklerini “güven oluştururuz”, “başarı ile etki yaratırız”, “öğrenmeye istekliyiz”, “sistem ve kalite odaklıyız”, “işbirliği ile çalışırız”, “müşteriye duyarlıyız” şeklinde sıralayan Temiz, “Mühendislik Fakültesi veya Hazır Giyim Öğretmenliği Bölümü öğrencileri ile çalışıyoruz. Etkin iletişim becerilerine sahip, analitik düşünebilen ve İngilizceyi iyi bilen bireyleri arıyoruz.” dedi. İşe alım aşamaları hakkında da bilgiler veren Temiz, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Etkinlik sonunda mezun adayları ve yeni mezunlarla mülakatlar yapıldı.

Yayın Tarihi: 14/05/2019