Kariyer Merkezimizin Sektör Ziyaretleri Devam Ediyor

Kariyer Planlama ve Mezunlarla İletişim Uygulama ve Araştırma Merkezi müdürü Dr. Öğretim Üyesi Ertan Beceren, iş birliği faaliyetlerimizi değerlendirmek amacıyla Göltaş Göller Bölgesi Çimento San. ve Tic. A.Ş. Grup İnsan Kaynakları Direktörü Güray Ünlüer ve ORMA A.Ş. İşletme Müdürü Gülay Selçuk ile bir araya geldi. Toplantıda üniversitemizle iş birliği çerçevesinde gerçekleştirilebilecek faaliyetler masaya yatırıldı.

Ayrıca Kiğılı Akdeniz Bölge Müdürü Murat Yüksel ile verimli bir bilgi alışverişi gerçekleştirildi. Hem Güney Kariyer Fuarı hem de öğrencilerimize yönelik staj ve iş yerinde eğitim olanakları konularında görüş alışverişinde bulunuldu. Bu görüşmeler, öğrencilerimize daha fazla fırsat sunmak ve onların kariyer planlamalarına katkıda bulunmak amacıyla yapıldı.

Kurumsal protokollere yönelik görüşmelerde de hızlı ilerleme kaydedildi. Fraport TAV Antalya Airport'tan Aylin Tavan Gölpınar ve Tuncay Arıcı, TGS Antalya’dan Osman Aktaş, Fugo Yer Hizmetleri’nden Ali Erdem Bulut ve HAVAŞ Antalya’dan Sabri Emre Akın ile görüşmeler gerçekleştirildi. Bu görüşmeler, iş dünyasının önde gelen kuruluşlarıyla iş birliği fırsatlarını değerlendirmek ve öğrencilerimize sektörlerindeki deneyimi aktarmak amacıyla yapıldı.

Kariyer Planlama ve Mezunlarla İletişim Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak, sektör ziyaretlerimizle öğrencilerimize daha fazla fırsat sunmayı ve onların kariyer hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda gerçekleştirilen görüşmeler, iş dünyasıyla iş birliklerimizi güçlendirmemizi ve öğrencilerimize daha geniş bir ağ ve kariyer olanakları sunma yolunda ilerlememizi sağladı.

Yayın Tarihi: 19/02/2024
Okunma Sayısı: 115