Kariyer Merkezi Tanıtım Etkinlikleri

11-12 Aralık tarihlerinde Hukuk, İİBF, İletişim ve Mühendislik fakültelerinde gerçekleştirilecek toplantılarda, öğrencilerin “özgeçmiş hazırlama”, “mülakat teknikleri”, “stres yönetimi”, “sınavlara hazırlık”, “etkili çalışma yöntemleri”, “kariyer planlamada karşılaşılan psikolojik zorlukların ortadan kaldırılması” ve “kariyer planlaması” hakkında merak ettiği sorunlar yanıtlanacak.

Ayrıca Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin Kariyer Merkezleri aracılığı ile yürütmüş olduğu, "Kariyer Kapısı", "Ulusal Staj Programı", "Yetenek Her Yerde" Bölgesel Kariyer Fuarlarına ilişkin bilgilendirmeler yapılacak. Kariyer Merkezi faaliyetlerini tanıtarak 23-24 Şubat'ta Akdeniz Üniversitesi ev sahipliğinde ve Üniversitemizin de paydaş olduğu "Güney Kariyer Fuarı"na katılım için yetenekkapisi.org'a kayıt olma süreci hakkında da bilgi paylaşımında bulunacak.

Yayın Tarihi: 09/12/2023