Kariyer Merkezi Akademik Birim Yöneticileriyle Buluştu

Kariyer Merkezi iç paydaşları olan 15 akademik birim yöneticisine (İİBF, Mühendislik Fakültesi, Mimarlık Fakültesi, Ziraat Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi Orman Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Atabey MYO, Sağlık Hizmetlileri MYO, Isparta Teknik Bilimler MYO, Uzaktan Eğitim MYO, Gönen MYO ) merkezin faaliyet alanı konusunda bilgiler vermek üzere ziyaretlerde bulundu. Söz konusu ziyaretler sırasında ilgili birimlerin öğrencilerine yönelik olarak merkezimizin hangi konularda hizmet verebileceği hususunda bilgi alışverişinde bulunuldu. Tüm bu görüşmeler sonucunda adı geçen her birim Kariyer Merkezi misyonunu olumlu karşılamış ve ortak çalışma yürütme konusunda açık olduklarını ifade etmişlerdir.

Yayın Tarihi: 23/03/2017