Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Proje Danışmanı İlanı

İş Pozisyonu: Proje Danışmanı

İş Tanımı: Isparta Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde Ekonomik Araştırmalar ve Proje biriminde görevlendirilecek olup; URGE projelerinde ve, Oda bünyesinde gerçekleştirilecek olan projelerin yazım, hazırlık ve yönetiminde ayrıca, Oda bünyesinde gerçekleştirilen toplantı, organizasyon gibi faaliyetlerde görev alacak, ve raporlama faaliyetlerini yerine getirecektir.

Başvuru Esnasında Sunulması Gereken Evraklar: Başvuru sahibine ait güncel ve fotoğraflı özgeçmiş (CV), kimlik fotokopisi, güncel adli sicil belgesi, en son mezun olunan okula ait diploma ya da Okul tarafından onaylanmış geçici mezuniyet belgesi, YDS sınav sonuç belgesi, Online başvuru kabul edilmeyecektir.

Yazılı Sınav: Adaylar öncelikle Isparta Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirilecek yazılı sınava alınacaktır. Sınav Genel Yetenek, Genel Kültür ve İngilizce olmak üzere üç aşamalı yapılacaktır. Yazılı sınavın ardından sözlü sınav gerçekleştirilecektir. Sözlü Sınava kabul edilen adaylara genel sekreterlik tarafından telefon ile sözlü bildirim yapılacaktır. Sözlü sınavda adayların analitik düşünme yeteneği, genel kültür, yabancı dil bilgisi ve iş ile ilgili diğer genel nitelikleri karşılayıp karşılamadığına dikkat edilecektir.

Adaylar başvurularını bireysel olarak Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Isparta Ekonomi Kampüsü Hizmet Binası'na yapabilir. Başvuru işlemleri sonrasında adaylar telefon ile sözlü olarak yazılı sınava davet edileceklerdir. Alınacak kişi İŞKUR İşbaşı eğitim programı kapsamında çalışmaya başlayacaktır.

Başvuru Tarihi 31  Mart 2022 günü saat 17:30'a kadardır. Bu tarihten sonra yapılacak olan başvurular dikkate alınmayacaktır. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreterliği, dosyalar üzerinde yapacağı incelemenin ardından, yazılı sınav için yeterliliği olan adayları yazılı sınava telefon ile sözlü olarak davet edecektir. 

Özel Şartlar: Erkek adaylar için askerlik görevini yerine getirmiş olmak, en az dört yıllık lisans eğitimi veren yükseköğretim kurumlarının veya bunlara denkliği YÖK tarafından kabul edilen yurt içindeki veya yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından iktisadi ve idari bilimler fakültesi bölümlerinin herhangi birinden lisans düzeyinde mezun olmak, sınav başvuru tarihinden önceki 2 yıl içinde İngilizce dilinden YDS'den 70 ve üzeri puan almış olmak, tercihen İngilizce dışında ikinci yabancı dil bilgisine sahip olmak, Bölgesel gelişme politikaları, bölgesel ekonomik analizler ve sektörel analizler konusunda bilgi sahibi olmak, Devlet destekleri konusunda bilgi sahibi olmak, Isparta'da ikamet eden ya da edebilecek olmak, yurt içi ve yurt dışı seyahat engeli bulunmayan personel alımı yapılacaktır.

Yazılı Sınav Tarihi: 08 Nisan 2022 Cuma Saat: 10:00

Ön görüşme için; evraklarla birlikte aşağıda adresi bulunan ITSO İŞKUR Hizmet Noktası’ na şahsen başvuru yapılması gerekmektedir.

Çağla Deniz AYTEKİN – İş ve Meslek Danışmanı

Tel: 05307616431

Adres: Süleyman Demirel Bulvarı, 102. Cadde Isparta Ekonomi Kampüsü No:185 Merkez/ISPARTA

Yayın Tarihi: 29/03/2022
Okunma Sayısı: 752