İŞKUR “Online İş Kulübü” Eğitimleri

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından yürütülen ve küresel salgın nedeni ile alınan önlemler kapsamında ara verilen İş Kulübü eğitimleri, yeni dönemde uzaktan eğitim olanakları ile tekrar başlıyor.

İş yaşamına hazırlanan, üniversite öğrencisi veya üniversiteden yeni mezun gençlerin, iş arama sürecinde ihtiyaç duyacağı özgeçmiş hazırlama, mülakat teknikleri vb. başlıklarda uygulamalı eğitimler almaları amacıyla çalışmalarını sürdüren İş Kulüpleri, katılımcı adaylarının talepleri ile eğitimlerini online olarak sürdürecek.

İş Kulübü Liderlerinin yanı sıra, firmaların insan kaynakları yöneticilerinin sektörel bilgiler de sunacağı ve bitiminde e-sertifika verilecek eğitimlere katılmak isteyenlerin; huseyin.yesilyurt@iskur.gov.tr adresine e-posta göndermeleri veya Isparta İş Kulübü sosyal medya hesaplarındaki (Twitter ve Instagram) başvuru formunu doldurmaları yeterlidir.

Yayın Tarihi: 15/06/2020