İŞKUR Müdürü Mustafa Höke "İş Dünyası Buluşmaları" Kapsamında Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi, Kariyer Planlama ve Mezunlarla İletişim Merkezi ile İnsan Kaynakları, İş ve Performans Değerlendirme Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen “İş Dünyası Buluşmaları” devam ediyor.

İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen "İş Dünyası Buluşmaları" etkinliğinin bu haftaki konuğu İŞKUR İl Müdürü Mustafa Höke oldu. Öğrencilerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Höke, eğitim süreci ve kariyer hayatı hakkında bilgi vererek öğrencilere kendilerini sürekli geliştirmelerini ve teorik bilgileri uygulamaya geçirme hususunda tavsiyelerde bulundu. Hayat boyu öğrenme sürecinin devam ettiğini belirten Höke, İşkur’un gençlere sağladığı destekler ve uygulamaları da anlattı.

Höke, “İş Kulübü” ile ilgili öğrencilere bilgiler verdi. Höke, konuya ilişkin şöyle konuştu: “İş Kulüpleri, kadınlar, gençler, engelliler, iş arayanlar vb. gruplara motivasyon artırmayı ve yöntem desteği vermeyi hedefleyen yoğunlaştırılmış bir iş ve meslek danışmanlığı programıdır. Burada hangi yollarla iş aranabileceği ve iş görüşmelerinde nasıl davranılması gerektiği alanında tecrübeli iş ve meslek danışmanlarından öğrenilebiliyor.”

Yayın Tarihi: 28/11/2022
Okunma Sayısı: 169