Güney Kariyer Fuarı (GÜNKAF) Başlıyor

T.C. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Batı Akdeniz bölgesindeki sekiz üniversitenin ortaklığı ile 21-22 Mart tarihlerinde Antalya’da Güney Kariyer Fuarı (GÜNKAF) düzenleniyor. Öğrencilerin, mezunların iş ve staj yeri bulma imkanlarını kolaylaştırmak, verilecek eğitimler ile gelişimlerine destek sağlamak amacıyla düzenlenen GÜNKAF etkinliğine, 220 firma ve kurumun katılım sağlaması bekleniyor.

* Etkinlik kapsamında, öğrenciler ile mezunların özgeçmişleri etkinliğe katılım sağlayan firma ve kurumlar ile paylaşılacak, yüz yüze görüşme yapmaları sağlanacaktır. Ayrıca, etkinliğin ana sponsoru olan Antalya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından kayıt altına alınan özgeçmişler, bölge firmaları ile eşleştirilerek mezun öğrencilerin istihdam edilmesine katkı sağlayacaktır.

Özgeçmiş oluşturmak için tıklayınız

Detaylı bilgi için tıklayınız