Gönen MYO' da TatilBudur Etkinliği

Süleyman Demirel Üniversitesi Kariyer Planlama ve Mezunlarla İletişim Merkezi ile Gönen Meslek Yüksekokulu Topluluğunca düzenlenen eğitim semineri ile öğrenciler meslek hayatına yönelik önemli bilgiler edindi.

Gönen MYO İsmail Hakkı Tonguç Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen seminerde Tatilbudur.com firmasının İnsan Kaynakları Uzmanı Goncagül Akkılıç, Akdeniz ve Ege Bölge Hizmetleri Şefi Serhat Özgüner, Çağrı Merkezi Yöneticisi Özben Baş, Acente Takım Lideri Eren Yılmaz, öğrencilerle bir araya geldi. Müşteri memnuniyeti adına yaptıkları çalışmalar ve çağrı merkezinden sundukları hizmetler hakkında bilgi veren katılımcılar, öğrencilere meslek hayatlarında başarıya ulaşmaları adına önemli tavsiyelerde bulundu.

Akdeniz ve Ege Bölge Hizmetleri Şefi Serhat Özgüner, online satışların değerli olduğuna vurgu yaparak çalışmalarını titizlikle yürüttüklerini dile getirdi. Satışların %75’inin internet üzerinden veya çağrı merkezi üzerinden gerçekleştiğini belirten Özgüner, turların büyük çoğunluğunun aynı bölgeye düzenlendiğini söyledi.

Çağrı Merkezi Yöneticisi Özben Baş ise 7-24 çalışma esasını benimsediklerini ifade ederek 81 ilde şehir içi satışların mevcut olduğunu ve çalışanların 1 aylık eğitim süreci ardından uygulama üzerinden değerlendirildiğini belirtti.

Etkinlik sonrasında öğrenciler, yetkililerle iş görüşmesinde de bulundu.

Yayın Tarihi: 01/12/2017
Okunma Sayısı: 1640