ANSİAD 5. İŞ FİKRİ PROJE YARIŞMASI

Ansiad Girişimcilik Ekosistemi " Bi Düşünsen Bulursun " isimli 5.İş Fikri Projeyarışması başvuruları başlamıştır. Proje özeti son başvuru tarihi 03 Kasım 2017 .

Ansiad Girişimcilik Ekosistemi " Bi Düşünsen Bulursun " isimli 5.İş Fikri Proje yarışması başvuruları başlamıştır. Proje özeti son başvuru tarihi 03 Kasım 2017 .

Birincilik Ödülü : 30 gr. altın & Antalya Teknokenti’nde 1 yıllık ücretsiz çalışma mekânı

İkincilik Ödülü : 20 gr. altın

Üçüncülük Ödülü : 10 gr. altın

Yarışma Batı Akdeniz Bölgesi’ndeki Akdeniz Üniversitesi, Uluslararası Antalya Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi ve Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde okuyan önlisans, lisans, yüksek lisans ve doktora programı öğrencilerinin ve doktora kategorisine başvurmak koşuluyla öğretim elemanlarının katılımına açıktır. Bir aday birden fazla projeyle başvurabilir.
Adayların daha önce benzeri yarışmaya katılmış olması engel teşkil etmez. Ancak benzeri yarışmalardan ödül alan iş fikri ile katılım kabul edilmemektedir.

Ön Başvuru Formu ve şartnameye  www.ansiad.org.tr    adresinden ulaşabilirsiniz.

Yayın Tarihi: 02/10/2017
Okunma Sayısı: 1906