1999 Yılı Mezunlarımız Buluştu

Bu yıl 27’nci yaşını kutlayan üniversitemizin 20’nci yıl mezunları, “2018-2019 Mezuniyet Töreni” kapsamında bir araya geldi.

Kariyer Planlama ve Mezunlarla İletişim Merkezince düzenlenen etkinlikte 1999’da SDÜ’den mezun olmaya hak kazanmış eski öğrencilerimiz, geçmiş günlerin anısını paylaştı.

Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen buluşmada, üniversitenin kimliğini oluşturmasında ilk öğrencilerin ve akademisyenlerin önemli rol oynadığını belirten üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Ali Dulupçu, SDÜ’nün saygın konuma gelmesinde herkesin izi olduğuna dikkati çekti.

Isparta’yı yaşanabilir kılan özelliğin öğrenci zenginliği olduğunun altını çizen Prof. Dr. Dulupçu, “Siz okurken Isparta farklıydı. Zamanla sahip olduğu kültürel, mimari ve sosyal alt yapısı ile 2015-yılı TÜİK verilerine göre Türkiye’nin en yaşanılabilir şehri oldu. Biz ilk tohumu ektiğimiz için varız. Buradan birçok anıyı biriktirerek ayrıldınız, bugün de nostalji yapacaksınız.” dedi. 

Daha sonra Akademik Oda Orkestrasınca müzik dinletisi ve SDÜ Halk Oyunları Topluluğunca halk oyunları gösterisi sunuldu. Mezuniyet pastasını keserek yeniden mezun olmanın heyecanını yaşayan eski mezunlarımız, mezuniyet andını birlikte okudu ve kepleri havaya fırlattı.

Kariyer Merkezi'nde düzenlenen kokteyl sonrasında 1999 mezunlarımız, 19 Mayıs Amfisi'nde bando eşliğinde yapılan kortej yürüyüşüne katıldı.

Diğer fotoğraflar için tıklayınız

Yayın Tarihi: 27/06/2019
Okunma Sayısı: 1801