HAKKIMIZDA

Merkezimiz; birebir öğrenciyle temas halinde birinci sınıftan itibaren kariyer planlamalarına öncülük etmek, özgeçmiş hazırlama, mülakat provaları, fuarlar gibi aktif etkinlikleri ve kariyer planlama el kitapları gibi unsurlarla, Üniversitemizin tüm birimleriyle etkileşim halinde başlı başına aktif bir yapı olmayı amaçlar. Faaliyetlerini mezunlar takip sistemi sayesinde mezunlarımızla koordineli ve mezunlarımızın destekleriyle yürütmeyi ilke edinir.  Her birimi temsilen akademisyenler in görev aldığı “Kariyer Temsilcileri”nin aktif katılımı ile etkinliklerini ve danışmanlık hizmetlerini yürütür.

Merkezimizin öncelikli hedefleri;

·         Kişisel Gelişim Günleri

·         Mezunlar ile vaka çalışmaları

·         Kişisel Gelişim etkinlikleri

·         Özgeçmiş yazma seminerleri

·         Mülakat provaları

·         İş alanı kariyer hikayeleri ve seminerleri

·         Her birimin sanayi ve ticaret dünyasından iletişim kurup gerçekleştirdiği etkinliklerin kariyer merkeziyle ortak faaliyet alanında yürütmesini sağlamak

·         Kariyer fuarı

·         Kariyer planlama ile ilgili birebir öğrencilere danışmalık yapmak.

·         Özgeçmiş hazırlama konusunda yardım etmek ve eğitmek.

·         Ekip çalışması konusunda çalışmalar, eğitimler, seminerler hazırlamak.