KARİYER MERKEZİ İLE ORMA A.Ş. VE GÖLTAŞ A.Ş. İKİLİ İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ

KARİYER MERKEZİ İLE ORMA A.Ş. VE GÖLTAŞ A.Ş. İKİLİ İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ

Süleyman Demirel Üniversitesi ile Orma Orman Mahsulleri İntegre Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Göltaş Göller Bölgesi Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında ikili işbirliği protokolü imzalandı.

Süleyman Demirel Üniversitesi bünyesinde eğitim öğretime dahil olan öğrencileri ve mezunlarının; yetkinlik ve donanım özelliklerine göre GÖLTAŞ A.Ş. ve ORMA A.Ş.’nin talebi doğrultusunda tecrübe edinmelerini sağlayacak kısmi zamanlı çalışma imkanı sunmayı amaçlayan protokol kapsamında Mühendislik, Teknoloji, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinde başarı not ortalaması yüksek olan öğrencilere staj imkanı ve akabinde başarı gösteren yeni mezun durumda olacak öğrencilere istihdam olanağı sağlanacaktır.

Protokol aynı zamanda Göltaş Göller Bölgesi Çimento ve Orma Orman Mahsulleri İntegre Sanayi ve Tic. A.Ş. insan kaynakları yöneticilerinin destekleriyle öğrencilerin kariyer planlama süreci hususunda her  türlü etkinliğin düzenlenmesi ve Süleyman Demirel Üniversitesi Kariyer Planlama ve Mezunlarla İletişim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından da bu sürece katılacak olan öğrencilerin yetkinliklerinin belirlenmesi konularında yardımcı olma ve kariyer planlama süreçleriyle ilgili seminer ve konferanslar düzenleme yükümlülüklerini içeriyor.

Protokolün detayları hakkında bilgi almak isteyen öğrenciler Kariyer  Planlama ve Mezunlarla İletişim Uygulama ve Araştırma Merkezi ile iletişime geçebilirler.

Yayın Tarihi: 22/08/2016
Okunma Sayısı: 2240