23 Şubat 2019 Cumartesi

İŞKUR - Mikrodenetleyici Programcısı Kursu

18 Ocak 2019 Cuma 13:24 tarihinde eklendi | 256 defa okundu

Isparta İŞKUR İl Müdürlüğü ile Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi işbirliğinde istihdam garantisiz kapsamda, dijital ekonominin ihtiyaçlarını karşılayacak nitelikli işgücünün yetiştirilmesine yönelik Mikrodenetleyici Programcısı kursu düzenlenecektir.

Kursa katılmak isteyen kursiyerlerin son başvuru tarihine kadar Isparta Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne gelerek veya www.iskur.gov.tr internet adresinden iş arayan kaydı yaptırmaları ve mülakat/seçme işlemleri için belirtilen yer, tarih ve saatte hazır bulunmaları gerekmektedir.

KURSUN ADI

14:00 – 18:00

Pazartesi, Salı,Çarşamba,
Perşembe, Cuma

ITech Robotik Otomasyon Yenilenebilir Enerji Eğitim Medikal Taahhüt Sanayi ve Tic. Lmd. Şti. Eğitim Dersliği Sanayi Mah. 148 Cad. no:26 – ISPARTA

KURSLARA KATILMAK İSTEYENLER İÇİN GENEL ŞARTLAR

• Üniversitelerin Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Makine Mühendisliği bölümlerinin Lisans veya Ön lisans programlarından mezunu olmak,
  • 15 yaşını tamamlamış olmak,
  • Kurumca düzenlenen kurslara aynı meslekte daha önce katılmamış olmak,
  • İş ve Meslek Danışmanlığı hizmetlerinden faydalanarak, danışmanın uygun görüşüne sahip olmak,
  • Emekli olmamak,
  • Kurslara katılma yönünde yaptırım uygulanmıyor olmak, şartları aranır.
  • Kursiyerlere günlük kursiyer cep harçlığı ödenecektir.