İŞKUR - Güvenlik Sistemleri Montaj ve Bakım Onarımcısı Kursu

Isparta İŞKUR İl Müdürlüğü ile Itech Robotik Otomasyon Yenilenebilir Enerji Eğitim Medikal Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi işbirliğinde MEGİP kapsamında %50 istihdam garantili, Güvenlik Sistemleri Montaj ve Bakım Onarımcısı kursu düzenlenecektir.

Kursa katılmak isteyen kursiyerlerin son başvuru tarihine kadar Isparta Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne gelerek veya www.iskur.gov.tr internet adresinden iş arayan kaydı yaptırmaları ve mülakat/seçme işlemleri için belirtilen yer, tarih ve saatte hazır bulunmaları gerekmektedir.

KURSUN ADI KURSİYER SAYISI MÜLAKAT TARİHİ ve YERİ SON BAŞVURU
Güvenlik Sistemleri Montaj ve Bakım Onarımcısı

10 Kişi

(1 Grup)

06.05.2019 Pazartesi Saat:10:00 İŞKUR İl Müdürlüğü 05.05.2019

Eğitim Başlama-Bitiş Tarihleri

Eğitimin Başlama-Bitiş Saatleri

Eğitimin Uygulanacağı Hafta Günleri

Eğitim Yeri Adresi

08.05.2019
25.12.2019
08:00 – 17:00 Pazartesi, Salı, Çarşamba,
Perşembe, Cuma

İtech Robotik Otomasyon Yenilenebilir Enerji Eğitim Medikal Taahhüt Sanayi ve Tic. Lmd. Şti. Eğitim Dersliği

Sanayi Mah. 148 Cad. no:26 – ISPARTA

KURSLARA KATILMAK İSTEYENLER İÇİN GENEL ŞARTLAR
a)         Üniversitelerin Mühendislik Fakültesi bölümlerinden Lisans düzeyinde ya da üniversitelerin Fizik, Kimya, Biyoloji vb. bölümlerinden Lisans veya Önlisans düzeyinde  mezun olmak.

b)        15 yaşını tamamlamış olmak,

c)         Kurumca düzenlenen kurslara aynı meslekte daha önce katılmamış olmak,

d)        İş ve Meslek Danışmanlığı hizmetlerinden faydalanarak, danışmanın uygun görüşüne sahip olmak,

e)         Emekli olmamak,

f)         Kurslara katılma yönünde yaptırım uygulanmıyor olmak, şartları aranır.

g)        Kursiyerlere günlük kursiyer cep harçlığı ödenecektir.

Yayın Tarihi: 29/04/2019
Mezun Bilgi Sistemi